Köln pakt aansluiting met bovenste plekken in Duitsland

30 oktober 2016, 19:22

Een van de verrassende Bundesliga-clubs dit seizoen is 1. FC Köln en dat bevestigden ze zondagavond tegen Hamburger SV. Door een hattrick van Anthony Modeste boekte Köln een 3-0 overwinning op HSV. De bezoekers uit Hamburg wachten nog altijd op de eerste zege van het seizoen.

Alle doelpunten van Modeste vielen in de tweede helft. Na iets meer dan een uur spelen opende de aanvaller de score op aangeven van Simon Zoller. Vlak daarvoor was HSV met tien man komen te staan vanwege een rode kaart voor Bobby Wood. In de eerste helft had Modeste overigens verzuimd een strafschop te benutten.

In de laatste tien minuten kwam Modeste nog tweemaal tot scoren, waardoor de drie punten in eigen huis bleven. Köln staat vierde met een punt achter nummer drie 1899 Hoffenheim. Hamburger SV staat samen met FC Ingolstadt met twee punten onderaan de ranglijst.

Eerder op de dag boekte Hoffenheim een 1-0 overwinning op Hertha BSC. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Niklas Süle. Daarmee passeerde Hoffenheim Hertha op de ranglijst. De ploeg uit Berlijn staat op twee punten achterstand van Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen