Celta geeft riante voorsprong uit handen tegen Las Palmas

30 oktober 2016, 22:45

Celta de Vigo kende zondagavond een matige generale voor de Europa League-wedstrijd tegen Ajax. Op bezoek bij Las Palmas gaf de ploeg een riante 0-3 voorsprong uit handen. Na afloop stond Celta met slechts een punt: 3-3.

Het elftal van John Guidetti, die op de bank zat, begon voortvarend aan de wedstrijd tegen Las Palmas. Daniel Wass opende na zes minuten al de score in het voordeel van de bezoekers. Daarna was het de beurt aan Iago Aspas om zijn kwaliteiten te tonen. In kort tijdbestek maakte hij twee doelpunten. Daardoor staat zijn totaal in twee duels op vier treffers. Het bleek niet voldoende.

Las Palmas kwam na rust terug in de wedstrijd dankzij een treffer van Bigas. Vervolgens kwam Celta met tien man te staan door een tweede gele kaart voor Sergi Gómez. De strafschop die daaruit volgde werd benut door Jonathan Viera. Kevin-Prince Boateng trok het punt over de streep door de 3-3 te maken.

Celta staat na tien wedstrijden op negen punten in de Spaanse competitie met veertien punten. Las Palmas blijft op een punt achterstand staan. Donderdag gaat Celta op bezoek in de Amsterdam ArenA in de groepsfase van de Europa League.

Overige uitslagen

Eibar - Villarreal 2-1

Athletic Bilbao - Osasuna 1-1

Real Betis - Espanyol 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen