Van Hanegem: "Zie mogelijkheden voor PSV tegen Bayern"

31 oktober 2016, 08:02

Hoewel PSV twee weken geleden redelijk kansloos kopje onder ging tegen Bayern München, liggen er dinsdagavond volgens Willem van Hanegem voldoende mogelijkheden. De Kromme denkt dat de ploeg van Phillip Cocu het de koploper van de Bundesliga echt lastig kan maken.

PSV rekende zaterdag af met een slechte serie, door met 0-2 te winnen van Vitesse. Van Hanegem was blij verrast met het sterke spel van Andrés Guardado. "Hèhè, dacht ik zaterdag bij het kijken naar PSV - Vitesse, Guardado is er weer. Hij straalde weer spelvreugde uit. Veroverde ballen. Won weer duels op de energieke manier die we van hem kennen uit zijn eerste twee jaar", zegt Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "En ook de andere Latijnse spelers van PSV leken me wakker geschud. Die lieten zien dat als zij 'gewoon' hun normale niveau halen, het genoeg is om de meeste wedstrijden in Nederland gewoon te winnen."

De voormalig middenvelder heeft goede hoop voor de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Bayern. "Twee weken terug was Bayern natuurlijk veel te sterk, maar toch zie ik wel mogelijkheden voor PSV om er nu in elk geval een échte wedstrijd van te maken tot op het eind. En wie weet of er dan misschien een puntje in zit", zegt De Kromme, die zaterdag zag dat Bayern met 1-3 won van FC Augsburg. "Robben was weer op dreef, maar achterin hadden ze hun problemen, zoals ­eigenlijk steeds. De tegenstander was 'maar' Augsburg en die hadden er zo drie kunnen maken."

"PSV heeft vorig jaar een paar écht goede wedstrijden gespeeld in Europa. En ook dit seizoen, thuis tegen Atlético Madrid. Ik denk maar zo: als je tegen Atletico goed speelt, kan het ook tegen Bayern. Waarom niet? Van PSV geloof ik wel dat ze uiteindelijk derde zullen worden in hun poule en zo overwinteren. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen