Messi looft Agüero: "Eén van de beste spitsen"

31 oktober 2016, 12:12

Dat Manchester City en FC Barcelona dinsdag tegenover elkaar staan in de Champions League, betekent ook dat Lionel Messi en Sergio Agüero elkaar weer zullen treffen. De twee Argentijnse vrienden behoren al jaren tot de wereldtop en volgens Messi is de stijl van de aanvaller van City vergelijkbaar met die van Luis Suárez.

"Sergio is een geweldige gozer en één van de beste spitsen ter wereld", zegt Messi lovend in The Sun. "Dat geldt ook voor Luis. Het zijn twee verschillende spelers, maar ze lijken veel op elkaar. Ze kunnen allebei een wedstrijd beslissen en doen dat ook geregeld", zegt de spits, die met Barcelona twee weken geleden met 4-0 won van City. Morgen zal het echter lastig worden, denkt Messi. "Ze hebben een geweldig elftal. Al jaren hebben ze een prima ploeg, maar door de komst van Pep Guardiola zullen ze blijven groeien."

Agüero moest, opvallend genoeg, de afgelopen weken meermaals genoegen nemen met een reserverol. Tegen West Bromwich Albion begon de Argentijn zaterdag echter weer in de basis. Hij was met twee treffers meteen belangrijk voor de koploper van de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen