ADO-back Ebuehi slaat uitnodiging van Nigeria af

31 oktober 2016, 14:13

Tyronne Ebuehi werd door de voetbalbond van Nigeria beloond met een uitnodiging voor de nationale ploeg, maar heeft deze invitatie voorlopig naast zich neergelegd. De rechtsachter van ADO Den Haag, sinds kort basisspeler in het Kyocera Stadion, wil zich momenteel louter op zijn club focussen.

"Ik zie het als een hele eer dat ik in mijn vaderland wordt opgemerkt", zegt Ebuehi op de clubwebsite over de uitnodiging van Nigeria. "Maar op dit moment vergt ADO Den Haag mijn volledige aandacht. Zeker nu ik geregeld in de basis sta. Daarom lijkt het me nu niet het juiste moment lijkt om naar Nigeria af te reizen voor de wedstrijd. Ik wil me helemaal op de club focussen. Ik sluit echter zeker niet uit dat ik op een eventuele volgende uitnodiging wel in ga", aldus de rechtsback.

De 20-jarige Ebuehi, die een Nigeriaanse vader heeft, kwam tot dusver 27 keer in actie in de Eredivisie. Twintig keer was hij basisspeler, zeven keer invaller. Tijdens de 3-0 thuiszege op Go Ahead Eagles kwam de jongeling tot scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen