Götze is ambitieus: "Vorige keer moest ik de CL-finale missen"

31 oktober 2016, 18:28

Mario Götze hoopt dit seizoen met Borussia Dortmund de finale van de Champions League te halen. Drie jaar geleden liep de de middenvelder die mis vanwege een blessure. Hij denkt dat de Duitsers de potentie hebben om goed te presteren in Europa.

"Ik kreeg bijna de kans om een Champions League-finale te spelen", aldus Götze op de website van de UEFA. "Maar door een blessure ging daar een streep doorheen. Als we het nu weer halen dan zou dat een droom zijn die uitkomt. Maar het is lang geleden en ik focus me nu op de toekomst en de Champions League van dit seizoen."

Volgens Götze maakt Dortmund een goede kans om de finale te bereiken. "We hebben een jong, maar sterk team. We hebben genoeg potentie, een geweldige staf en goede spelers. Het gaat natuurlijk lastig worden om de finale te bereiken, maar deze ambities zijn typerend voor Borussia Dortmund. Dat is wat ons onderscheidt van andere ploegen."

In groep F gaat Dortmund samen met Real Madrid aan kop. Beide ploegen hebben zeven punten uit drie duels. Woensdag staat voor de Duitsers de thuiswedstrijd met Sporting Portugal op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen