Robben gaat 'gewoon' juichen: "Speel nu bij Bayern"

31 oktober 2016, 18:40

Mocht Arjen Robben dinsdag scoren tegen zijn oude club PSV dan zal hij gewoon juichen. De aanvaller kijkt er naar uit om met Bayern München te spelen in het Philips Stadion. "Het heeft niets met respect te maken, maar ik ben nu speler van Bayern."

Of Robben dinsdag aan de aftrap zal verschijnen, kon hij niet zeggen. "Ik wacht eerst af of ik mee mag doen. Zo ja, dan ga ik gewoon lekker voetballen. Ik hoop dat het een leuke wedstrijd wordt", aldus de aanvaller, die als hij scoort gewoon zal juichen. "Dat heeft niets met respect te maken, maar ik ben nu speler van Bayern München."

Over een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie kon hij niets zeggen. "Daar moet je altijd mee oppassen, want belofte maakt schuld. Het is nu nog niet aan de orde, ik voel me super goed en hoop nog een tijd bij Bayern te spelen", zegt Robben. Over een eventuele contractverlenging bij de Duitse kampioen had de aanvaller geen nieuws. "Er hebben nog geen gesprekken plaatsgevonden. Maar we weten wat we aan elkaar hebben en er is waardering over en weer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen