Bartomeu vindt Messi de beste: "Maradona en Cruijff gezien"

31 oktober 2016, 21:12

Josep Maria Bartomeu is van mening dat Lionel Messi de allerbeste voetballer is die ooit geleefd heeft. De voorzitter van FC Barcelona vindt eveneens dat de grootste sterren in de Primera División spelen. Voor de beste coaches moet je dan weer in Engeland zijn.

Bartomeu zag tijdens zijn loopbaan veel goede spelers in het Camp Nou, maar volgens hem is Messi een klasse apart. "Ik heb spelers als Diego Maradona, Ronaldhino en Johan Cruijff zien voetballen. Om Pelé te aanschouwen was ik te jong. Maar ik heb nog nooit iemand als Messi gezien", aldus de Barcelona-voorzitter in The Daily Telegraph.

"Het is niet de manier waarop Messi speelt, maar dat hij elke wedstrijd zo goed presteert. Het is ongelooflijk", vervolgt Bartomeu, die denkt dat de beste voetballers in Spanje spelen. "Messi is nummer 1, Neymar staat op twee en Cristiano Ronaldo is nummer drie. Verder heb je Luis Suárez, Garath Bale, Sergio Busquets, Andres Iniesta en Antoine Griezmann. In Spanje zijn de spelers de sterren terwijl dat in Engeland de trainers zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen