'PEC-poeper' zegt sorry: "Maar ik heb niet gepoept"

1 november 2016, 09:11

Afgelopen maandag circuleerde er een foto van een gehurkte man op het internet, die drie uur na de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles (3-1) een poephouding aannam boven de middenstip van het MAC3PARK Stadion in Zwolle. Naar nu blijkt heeft de 50-jarige Deventenaar niets achtergelaten. Hij heeft bovendien zijn excuses aangeboden.

In gesprek met De Stentor gaat de man, die anoniem wil blijven, door het stof. "Wat ik heb gedaan is dom, maar het was in scène gezet. Ik heb niet op de middenstip gepoept! Dat maken anderen ervan", zegt de 'PEC-poeper'. "Ik was uitgenodigd door een zakenrelatie om de wedstrijd bij te wonen in de businessclub. Ik ben een Eagles-supporter, maar geen hele fanatieke. Dus ik vond het best leuk om het van die kant mee te maken. En het was ook gezellig, ondanks de nederlaag. Na de wedstrijd waren er allerlei mensen op het veld. Ik ben ook die kant op gegaan en ik dacht dat het leuk was, om even op de middenstip mijn broek naar beneden te doen. Niet goed te praten, had ik nooit moeten doen, ik weet niet wat me bezielde. Maar echt, het was niet meer dan dat. Ik heb gewoon mijn onderbroek aangehouden."

Daar bleef het niet bij. "Er kwamen al heel snel beveiligers aan en ik werd meegenomen naar binnen. Ik moest mijn naam opgeven en de politie heeft proces-verbaal opgemaakt. Ja, stom, stom, stom. Ze vertelden dat het aan de club is om te bepalen wat de sanctie is. Er is gesproken over een stadionverbod, maar of dat echt gaat gebeuren krijg ik nog te horen", aldus de Deventenaar, die het internet over ging. "Ja, iemand had er een foto van gemaakt. Die heb ik zelf gedeeld in een Whatsappgroep. Tja, ook nooit bij nagedacht dat die verder verspreid zou worden", aldus de Eagles-fan, die nogmaals benadrukt niets heeft achtergelaten. "Nee, nee, nee, ik ben wel dom geweest maar ik ben ook weer niet zó dom dat ik ga zitten poepen op dat veld. Ik vind het ook heel vervelend dat ik daar wel mee in verband word gebracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen