Pochettino baalt na nederlaag: "We waren zwak"

2 november 2016, 23:56

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino is niet te spreken over het spel van zijn elftal in de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. De Londenaren verloren woensdag op Wembley met 0-1 van de Duitsers.

Tottenham speelt haar thuisduels deze Champions League-jaargang op Wembley vanwege werkzaamheden bij het eigen White Hart Lane. In de eerste speelronde waren The Spurs in het roemruchte stadion ook al de mindere van AS Monaco.

"We waren zwak vanavond", moppert Pochettino. "Ik heb niets te zeggen over Wembley, wij waren zwak. Als we de wedstrijd analyseren, dan kom je tot de conclusie dat we dezelfde hoeveelheid kansen hebben gecreëerd en dat we meer balbezit hadden. Toch had je altijd het gevoel dat het lastig zou worden om te scoren."

"We hebben niet de vrijheid om te voetballen en onze ware kwaliteiten te laten zien", vervolgt Pochettino. "We hebben twee duels gespeeld op Wembley en beide waren slecht. Dat is geen excuus, maar de werkelijkheid. We moeten ons verbeteren en wat dingen veranderen. We zitten in een dip. Na de zege op Manchester City hebben we niet meer gewonnen. We moeten kritisch zijn en antwoorden vinden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen