Van der Heijden: "Grote stap naar overwintering zetten"

3 november 2016, 14:13

Jan-Arie van der Heijden leeft vol vertrouwen toe naar de Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk. De Rotterdammers wonnen de eerste ontmoeting met de ploeg uit Oekraïne en hopen donderdag opnieuw drie punten bij te kunnen schrijven.

Feyenoord werkte de eerste training in het stadion van Zorya Luhansk al af. "Het is een mooi stadion, groot ook. Het veld was even wennen, maar we hebben er al getraind en nu zijn we er al meer aan gewend", aldus Van der Heijden tegenover Feyenoord TV. In dezelfde week als het Europa League-duel overleed de moeder van Tonny Vilhena. "We zijn als groep heel erg naar elkaar toegegroeid. We willen vanavond ook voor hem de drie punten pakken."

"Zorya is een stugge tegenstander die heel gegroepeerd speelt", vervolgt Van der Heijden. "Thuis hebben we het goed gedaan en we moeten nu proberen heel geconcentreerd te spelen en de kansen die we krijgen afmaken. Zorya moet winnen en dus zullen we misschien iets meer ruimte krijgen. Maar ik verwacht niet dat ze heel aanvallend zullen spelen. Als wij hier winnen zetten we een grote stap naar overwintering."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen