Ten Cate wil Gabri naar Ajax halen

21 mei 2006, 23:13

Als het aan Henk ten Cate ligt, speelt de Spaanse middenvelder Gabri volgend seizoen bij Ajax. De oefenmeester liet zondagavond in het NOS-programma Studio Voetbal weten dat de speler van FC Barcelona een zeer welkome versterking zou zijn voor de Amsterdamse club. "Ik denk dat hij voor Ajax een heel goede speler is", zei Ten Cate over de middenvelder, met wie hij de afgelopen drie seizoenen samenwerkte bij de Catalaanse club.

Ten Cate toonde zich in het programma openhartig over de mogelijke versterkingen van Ajax. Hij gaf toe dat er drie spelers in beeld zijn en schroomde niet om man en paard te noemen. Naast Gabri is ook de rechtsback van Steaua Boekarest en een 17-jarige Hongaarse spits van MTK Boedepest in beeld om komende zomer naar Ajax te verkassen. 

Ten Cate

Ten Cate

Volgens Ten Cate zijn de onderhandelingen tussen Ajax, de Roemeense speler en de club al in volle gang. "Volgens mij zijn de persoonlijke onderhandelingen al in een redelijk ver stadium, het belangrijkste is nu om een akkoord te bereiken met de club", aldus Ten Cate.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen