Van Bronckhorst: "Mogen blij zijn met een gelijkspel"

3 november 2016, 23:42   Bijgewerkt: 4 november 2016, 07:47

Ondanks dat Feyenoord niet wist te winnen op bezoek bij Zorya Luhansk is de ploeg nog altijd medekoploper in groep A. Trainer Giovanni van Bronckhorst was tevreden over het 1-1 gelijkspel, vooral omdat het ruim een helft met tien man speelde na een rode kaart voor Eric Botteghin.

"Dan is het een kwestie van verdedigen en hopen op een omschakelmoment", zo realiseerde hij zich. "In de eerste helft hadden we de controle over de wedstrijd. We hebben een aantal goede kansen gehad, maar hebben die helaas niet benut."

Van Bronckhorst wilde niet zeggen of hij de rode kaart voor Botteghin, die zijn tweede gele kaart kreeg na een handsbal, terecht vond. "Feit is dat de rode kaart nadelig was voor ons, maar beslissingen van scheidsrechters moet je nemen zoals ze zijn. Daar moet je mee omgaan en dat hebben we als team goed gedaan. Een gelijkspel is gezien het wedstrijdverloop een resultaat waar we uiteindelijk blij mee zijn."

Wat het perspectief in de groep betreft is Van Bronckhorst ook niet ontevreden. "Door dit resultaat zijn we een stap dichter bij overwintering. We staan dicht bij elkaar en zijn nog volop in de race. Tegen Manchester en Fenerbahce hebben we twee kansen om een overwinning te behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen