Man United: kritiek op Blind, Ibrahimovic in opspraak

4 november 2016, 09:10   Bijgewerkt: 4 november 2016, 09:16

Het zijn momenteel allesbehalve hoogtijdagen voor Manchester United. In de competitie draait het moeizaam bij de club, terwijl de prestaties in de Europa League ook niet al te best zijn. Donderdag verloor de formatie met 2-1 bij Fenerbahçe en icoon Paul Scholes heeft na die wedstrijd kritiek geuit op Daley Blind.

Bij afwezigheid van Eric Bailly en Chris Smalling begonnen Blind en Marcos Rojo in het hart van de defensie in Turkije en dat was geen groot succes, zag ook Paul Scholes. "Met Daley Blind en Marcos Rojo in de defensie moet je elke wedstrijd drie keer scoren om een duel te winnen", zei hij in zijn analyse bij BT Sport. "Dat in combinatie met de moeizaam draaiende aanval, maakt het erg lastig voor Manchester United."

Het was donderdag absoluut niet de avond van The Red Devils, aangezien Paul Pogba geblesseerd uitviel en Zlatan Ibrahimovic Fenerbahçe-verdediger Simon Kjaer bij de keel greep. De Zweed werd niet bestraft voor die actie, maar het incident kan op basis van de videobeelden nog een staartje krijgen. [photo,102207,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen