Schaken is terug: "Maar ben niet in mijn beste vorm"

5 november 2016, 14:40

Zeven wedstrijden, één punt. Het is de dramatische balans van ADO Den Haag over de laatste zeven duels in de Eredivisie. De ploeg van Zeljko Petrovic hoopt vanavond (zaterdag) het tij te keren tegen Willem II en Ruben Schaken is in die wedstrijd waarschijnlijk weer inzetbaar. De aanvaller is bij dat hij hersteld is van een nekblessure, maar vindt dat hij niet in topvorm steekt.

"Ik heb vanaf deze week weer meegetraind met de groep en hoop dat ik de ploeg kan helpen. We zitten in een lastige fase", zegt hij in gesprek met Omroep West. Hij beseft dat zijn team de punten hard nodig heeft. "Ik weet wat er nodig is, maar ook ik ben niet in de beste vorm van mijn leven. Zoals de hele ploeg dat niet is, het is aan ons om dit om te draaien. We zijn weken bezig met elkaar om bepaalde vastigheden erin te krijgen, en ik merk dat het beter gaat."

Afgelopen weekend leek ADO tegen AZ een punt te halen, maar Robert Mühren scoorde in de slotfase de 0-1. "Tegen AZ speelden we een draak van een wedstrijd, maar we speelden wel in de organisatie en dat is de basis. Dan zijn goed voetbal, goede voorzetten, acties maken een meerwaarde in deze fase. Tegen Willem II hopen we dat te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen