Mokhtar weken aan de kant door scheurtje in lies

6 november 2016, 12:37

De liesblessure van Youness Mokhtar is ernstiger dan gedacht. De aanvaller van PEC Zwolle viel vorige week tegen Go Ahead Eagles al vroeg in de wedstrijd uit en heeft een scheurtje in zijn lies opgelopen, zo geeft hij zelf aan. Daardoor staat de buitenspeler weken buitenspel bij de nummer tien van de Eredivisie.

"Ik heb een scheurtje in de lies'', zegt de aanvaller, die afgelopen week een foto heeft laten maken in het ziekenhuis. "Het is echt afwachten nu, dus in die zin komt de interlandperiode voor mij op een heel goed moment. Maar te vroeg beginnen is met een spierblessure altijd gevaarlijk. Dit gaat wel een tijdje duren, ben ik bang", aldus de buitenspeler tegen het AD.

In de derby tegen Go Ahead viel hij al na negentien minuten uit. "Ik kwam na een duel verkeerd terecht. Ik heb het nog wel even geprobeerd, maar voelde meteen dat het niet goed zat. Echt balen, want ik speelde lekker en we zijn met PEC aan een aardige reeks bezig. Dat is ook meteen het goede nieuws. De meeste blessures zijn verleden tijd bij PEC en bijna iedereen raakt weer fit. Ik ben nu wat gemakkelijker te vervangen door de trainer, al blijft het heel zuur om nu te moeten afhaken", beseft hij.

De 25-jarige Mokhtar heeft dit seizoen drie competitiegoals geproduceerd voor PEC Zwolle.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen