Faber: "We hadden het zakelijker moeten uitspelen"

5 november 2016, 23:16

FC Groningen kwam zaterdag in de 78ste minuut van de uitwedstrijd tegen NEC op voorsprong, maar verliet De Goffert in Nijmegen toch niet met drie punten. Vijf minuten na de openingstreffer kwam NEC langszij en 1-1 was ook de eindstand.

"Zo'n slotfase maakt voetbal leuk en mooi, maar het is altijd het prettigst als je dan wint", aldus coach Ernest Faber op de officiële website van FC Groningen. "We hebben het nagelaten te winnen. We hebben veel controle gehad en het spel bepaald. Maar we hadden het zakelijker moeten uitspelen. We hebben de kansen gehad. Als we secuurder zijn, dan win je hier terecht, maar we waren even niet scherp genoeg en zo werd het 1-1."

FC Groningen speelde met vier wijzigingen ten opzichte van afgelopen weekend, toen werd verloren bij Willem II. "We wilden iets anders creëren in elftal, na twee nederlagen. Dat is prima verlopen", constateert Faber tevreden. "Er is alleen de teleurstelling dat je twee punten verliest. We zitten er steeds dichter tegenaan. We moeten nog harder zijn, niet zeiken en de overwinning binnenhalen. Dan gaan we nog heel veel punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen