Jans: "Gelijkspel past denk ik wel bij deze wedstrijd"

6 november 2016, 01:05

Voor de tweede week op rij slaagde een Overijsselse club er voor eigen publiek niet in de muur van Roda JC Kerkrade te slechten. Net als FC Twente vorige week bleef PEC Zwolle zaterdag op een doelpuntloos gelijkspel steken tegen de Limburgers.

"Wat eraan ontbrak? Je moet de muur slechten. Daarvoor moet het baltempo hoog zijn. In het begin vond ik dat nog wel aardig, maar dan heb je voorin ook iemand nodig die echt een man kan uitspelen en die de bal een keer echt binnenschiet. Met Saymak waren we wel dichtbij, maar voor de rest was het niet goed genoeg om te winnen", aldus Zwolle-coach Ron Jans bij de NOS.

"Of we wat creativiteit missen? We zijn niet de eerste ploeg die er moeite mee heeft", vervolgde Jans. "Pas als je met 1-0 voorkomt, weet je wat er gaat gebeuren. Maar dat is de laatste tijd niet veel ploegen gelukt tegen Roda JC. Ik noem het eerder individuele klasse in plaats van creativiteit. We hebben de laatste duels prachtige goals gemaakt, maar ik had vanavond niet zoiets van: we hebben geweldige kansen gehad. Roda heeft zeker ook haar kansen gekregen, dat kunnen we niet ontkennen. Daarom past een gelijkspel denk ik ook wel bij de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen