Wolfsburg laat interim-coach Ismaël voor de groep staan

6 november 2016 – VfL Wolfsburg is onder de indruk van de wijze waarop Valérien Ismaël de taken als hoofdtrainer heeft overgenomen van Dieter Hecking, die midden oktober op straat gezet werd door de Bundesliga-club. De huidige nummer dertien van Duitsland heeft de interim-coach definitief aangesteld als de nieuwe keuzeheer.

Wolfsburg laat interim-coach Ismaël voor de groep staan

Het besluit is op deze zondagochtend genomen en Jeffrey Bruma en zijn ploeggenoten zijn voorafgaand aan de training op de hoogte gebracht door de clubleiding. "We hebben deze beslissing met grote overtuiging genomen", zegt Wolfsburg-manager Klaus Allofs in een officiële verklaring. "We hebben de situatie samen geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat Ismaël de juiste coach is voor VfL Wolfsburg. Dit is de beste oplossing voor ons. Hij doet het uitstekend en heeft een overtuigende manier van werken."

Ismaël is blij met het vertrouwen vanuit de club. "Ik dank de club en Klaus Allofs voor het vertrouwen en de kans om te kunnen blijven werken op dit niveau. Ik ben blij dat ik verder kan bouwen aan het team. Er is nog veel werk te verrichten, maar we gaan samen slagen in het bereiken van onze doelen", aldus de voormalige coach van de Wolfsburg-beloften, die nog tot medio 2018 onder contract staat bij Die Wölfe.

Bundesliga

gerelateerd