Beugelsdijk gaat met 'big smile' boodschappen doen

6 november 2016, 13:01

Het was zaterdagavond een mooi gezicht. Na het laatste fluitsignaal in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag was een close-up van Tom Beugelsdijk te zien. De centrale verdediger had zich zojuist tot matchwinner gekroond tegen Willem II en stak met gebalde vuisten, als een soort oermens, zijn handen in de lucht. De cultheld van ADO geniet uiteraard van zijn winnende goal.

Beugelsdijk vindt het mooi dat hij de komende dagen met een grote glimlach door de straten van Den Haag kan lopen. "Ik ben een Haagse jongen en als ik over straat loop gaat het altijd over ADO. Ik moet altijd uitleggen waarom het slecht gaat. Ik weet ook niet waarom het slecht gaat, we winnen gewoon niet", aldus Beugelsdijk bij Omroep West. Hij wist met ADO voor het eerst sinds 19 augustus weer eens te winnen in de Eredivisie.

"Het gaat op straat altijd over voetbal. Ze vragen nooit hoe het met me gaat en of ik nog wat leuks ga doen. Het is altijd ADO, ADO, ADO. En als je dan zeven keer verliest, is dat niet leuk", vervolgt Beugelsdijk. "En iedereen die mij aanspreekt denkt de eerste te zijn die het vraagt. Maar als ik tien meter verderop ben, vraagt de volgende het opnieuw", aldus de stopper van ADO, die zich echter nooit zal verstoppen voor de mensen. "Nee hoor,  ik blijf lekker mijn ding doen. Wat ik altijd in het dagelijks leven doe, blijf ik doen. Ik kan nu in ieder geval met een big smile mijn boodschappen weer doen bij de Albert Heijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen