Bosz: "Gudelj moet niet denken dat hij makkelijk weg kan"

6 november 2016, 15:17

Nemanja Gudelj werd zaterdag uit de selectie van Ajax gezet omdat hij het niet kon opbrengen om op de reservebank te zitten. Peter Bosz was niet te spreken over het gedrag van de middenvelder en denkt dan ook niet dat Ajax in de winterstop mee wil werken aan een transfer.

Bosz probeerde nog met Gudelj te praten. "Als je zoiets hoort dan ga je praten. Hij kan natuurlijk geen basisplaats opeisen, dat snapt hij zelf ook wel. Ik heb hem een keuze gegeven: of volledig deel uitmaken van deze selectie of helemaal niet. Hij koos het laatste", legt de trainer uit aan FOX Sports.

Op de vraag of er nog toekomst voor Gudelj bij Ajax is, heeft Bosz geen duidelijk antwoord. "Je moet onderdeel van het team zijn. Er is geen enkele speler die een basisplaats kan opeisen, dat weet hij. Hij is ook niet achterlijk", aldus Bosz, die niet denkt dat de Serviër in de winterstop makkelijk kan vertrekken. "Het is nu aan de clubleiding om conclusies te trekken. Als hij denkt dat hij makkelijk weg zal kunnen gaan, komt hij van een koude kermis thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen