Van der Gaag: "Kunnen leuk meedoen, maar pakken geen punten"

6 november 2016, 16:05

Mitchell van der Gaag baalde na afloop enorm van de nederlaag van Excelsior. De trainer ziet zijn ploeg de laatste wedstrijden elke keer prima spelen, maar toch geen punten pakken. "De kansen zijn er wel en pas als we die niet meer krijgen, gaan we ons zorgen maken."

"Ik denk dat we vandaag prima speelden. In de eerste helft zijn we de eerste ploeg die een kans krijgt", begint Van der Gaag in gesprek met de NOS. "Maar dat is de laatste tijd wel vaker zo. In de tweede helft ligt de bal er dan heel snel in. Maar dan is er eigenlijk nog niet heel veel aan de hand. De 2-0 is wel heel snel binnen en dan zie je het wegvallen bij ons."

"Uiteindelijk valt de 2-1 nog, dan krijgen we ook meer ruimte, maar we scoren verder niet meer", vervolgt de trainer. "Dan kun je dus leuk meedoen, maar je pakt geen punten. Zoals we in de eerste helft spelen, zo moeten we het doen. We stonden heel compact net zoals vorige week tegen Ajax. Maar de kansen die je dan krijgt, moet je wel afmaken." Excelsior maakte tegen Utrecht het eerste doelpunt sinds 24 september. "We trainen veel op afwerken en dat blijven we ook doen. We krijgen wel kansen en pas op het moment dat dat niet meer gebeurt gaan we ons zorgen maken", aldus Van der Gaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen