Blind nam contact op met Kuwas: "Natuurlijk verrast"

6 november 2016, 18:49

Brandley Kuwas en Heracles Almelo-trainer John Stegeman waren verrast om te horen dat de aanvaller op de radar staat van bondscoach Danny Blind. Dat liet Blind weten tijdens het bekendmaken van de definitieve selectie van Oranje. Ook nam de oefenmeester contact op met de voorhoedespeler.

"Natuurlijk was ik verrast dat ik op de radar sta. Ik hoopte over drie jaar wat te horen, dus je schrikt wel als je nu wat te horen krijgt", vertelt Kuwas in gesprek met FOX Sports na de 2-1 overwinning bij Vitesse. "Ik heb hele grote spelers voor me. Ik heb dan ook nog nooit gedacht aan het Nederlands elftal. Zaterdag werd ik gebeld door de bondscoach en ik hoor binnenkort wel meer." De 24-jarige probeert rustig te blijven.

"Ik ga van helemaal niets uit. Het is mooi om te horen. Stel dat het gebeurt, dan ga ik verder denken. Ik probeer er zo weinig mogelijk over na te denken. Maar dat is best wel moeilijk." Ook Stegeman zag het niet aankomen. "We zaten gisteren als staf bij elkaar en maakten een opsomming welke buitenspelers er in Nederland zijn. Het zijn veel buitenlanders. Het is harstikke mooi voor Brandley, maar ik had het eerlijk gezegd niet verwacht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen