De Koning: "Op deze overwinning had niemand gerekend"

6 november 2016, 20:31

Hans de Koning is met Go Ahead Eagles van de onderste plek in de Eredivisie af. Dat had het zondag te danken aan een knappe 1-0 overwinning op koploper Feyenoord. Met strijdlust wist het de Rotterdammers de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen.

Door de overwinning staat Go Ahead nu veertiende. "Toen we aan de wedstrijd begonnen, stonden we onderaan", begint De Koning tegenover FOX Sports. "Tegen mijn spelers zei ik eerder al dat er in het seizoen een moment zou komen waarop dit ging gebeuren. Het was wel heel vervelend geweest om de interlandperiode ook op die plek in te gaan. Het is smullen dat we aan het einde van de rit met 1-0 naar binnengaan."

"Op deze overwinning had niemand gerekend. Ik had al snel een goed gevoel, er was bij ons veel spirit. Ik had niet het gevoel dat Feyenoord de spirit wel had die ze normaal hebben." Jarchinio Antonia was blij dat hij de matchwinner was met zijn treffer. "Vooraf zeiden we al tegen elkaar dat Feyenoord het lastig had en er voor ons wat viel te halen. Met onze snelheid lag er voorin ruimte. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen