FC Barcelona wint intense wedstrijd van Sevilla

7 november 2016, 07:39

FC Barcelona blijft in het spoor van koploper Real Madrid, maar daar moesten de Catalanen diep voor gaan zondagavond. Het kostte Barcelona veel energie om drie punten mee te nemen op bezoek bij Sevilla: 1-2.

Sevilla legde Barcelona het vuur aan de schenen. De thuisploeg beet van zich af en maakte het Barcelona knap lastig in de eerste helft. Het kwam zelfs op voorsprong. Vitolo kreeg het publiek op de banken met het openingsdoelpunt. Vlak voor rust kwam Barcelona terug in de wedstrijd dankzij Lionel Messi. Met een laag schot tekende Messi niet alleen voor de 1-1, maar ook voor zijn vijfhonderdste doelpunt in het shirt van Barcelona.

In de tweede helft bleef de wedstrijd intens, met veel passie en strijd. Sevilla moest alle zeilen bijzetten om Barcelona van zich af te houden. Het wist niet te voorkomen dat Luis Suárez de 1-2 in het doel schoof. Sevilla kreeg zelf vervolgens nog mogelijkheden om tot kansen te komen, maar kreeg de defensie van Barcelona niet op de knieën.

Door de overwinning staat Barcelona tweede in Spanje met twee punten achterstand op Real Madrid. Sevilla moet genoegen nemen met een vijfde plek. Sevilla staat slechts vier punten achter Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen