Barcelona wint beladen duel: "Geweldige wedstrijd"

7 november 2016, 08:02

Na de midweekse confrontatie met Manchester City in de Champions League, moest FC Barcelona zondagavond wederom diep gaan in een zware uitwedstrijd. Op bezoek bij Sevilla beleefde de topclub een zware wedstrijd, maar won het wel met 1-2. Coach Luis Enrique is tevreden.

Sevilla en Barcelona maakten er in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán een fraai voetbalgevecht van. "Het was een geweldige wedstrijd", sprak Enrique volgens Football Espana op de persconferentie. "Dat hadden we ook wel verwacht, omdat beide teams aanvallend en met druk vooruit spelen. Het was een heerlijk duel, met kansen aan beide kanten", zei Enrique, die met zijn team nog op achterstand kwam. "Het team heeft daar goed op gereageerd en we waren in staat om het duel naar ons toe te trekken."

Lionel Messi had een belangrijk aandeel in het duel, door voor de gelijkmaker te tekenen. "Leo is altijd in staat om op elke plaats op het veld belangrijk te zijn. Iedereen aan onze kant was goed, maar Leo acteerde op een bijzonder hoog niveau. Het is belangrijk dat we wonnen, aangezien Real Madrid eerder op de dag ook al een driepunter had behaald."

Na elf speelronden heeft Barcelona twee punten minder verzameld dan de koploper uit de hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen