Traoré weet dat kritiek erbij hoort: "Ik weet wat ik kan"

7 november 2016, 08:11

Bertrand Traoré lijkt tot dusver een beetje haat-liefde verhouding te hebben met de aanhang van Ajax. De aanvaller uit Burkina Faso laat geregeld flitsen van zijn klasse zijn, maar is wel een beetje het type speler waarbij het soms alles of niets is. Dat zorgt soms voor kritiek, maar de Chelsea-huurling weet dat het erbij hoort.

"Dat is onderdeel van het spel", zegt Traoré over de criticasters tegen Ajax TV. Dat is zeker zo bij het type speler dat hij is, stelt hij. "Als je een speler zoals ik ben, dan moet je daar mee om kunnen gaan. Iedereen krijgt kritiek, maar ik weet wat ik kan en wat ik voor het team kan betekenen. Hard werken betaalt altijd uit. Dat probeer ik altijd te doen, voor het team", aldus Traoré, die zondag negentig minuten speelde in het 2-2 gelijkspel bij AZ.

De uitwedstrijd tegen AZ was een duel met twee gezichten, vindt Traoré. "We weten allemaal dat we niet goed aan de wedstrijd begonnen. We speelden een heel slechte eerste helft. Ze zetten ons onder druk en daardoor kwamen we niet in ons spel. We konden de bal niet in bezit houden. Voor de tweede helft sprak de trainer ons toe in de kleedkamer en praatten we ook met elkaar. We motiveerden elkaar. We zijn jong, maar wel grote jongens. Daardoor speelde we met het hoofd omhoog in de tweede helft. We probeerden te voetballen en waren veel beter", aldus de aanvaller.

Traoré maakt zelf op prachtige wijze de 1-1 in Alkmaar. Hij krulde de bal met zijn linker via de onderkant van de lat in de kruising. "Het team had een snel doelpunt nodig om in de wedstrijd te blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen