Zware revalidatie voor Milik: "De steun is geweldig"

7 november 2016, 11:52

Het seizoen 2016/17 begon met vier treffers in zeven Serie A-duels veelbelovend voor Arek Milik bij Napoli, maar in oktober ging het helemaal mis voor de oud-speler van Ajax. Bij de Poolse nationale ploeg liep hij een zware knieblessure op, waardoor hij waarschijnlijk tot februari volgend jaar buitenspel staat. Milik is strijdbaar, maar vindt de revalidatie pittig.

"Ik kan er steeds beter mee omgaan, maar toen ik het slechte nieuws hoorde moest ik wel een traantje laten", zegt hij volgens Football Italia in Sportowefakty. "In de eerste dagen voelde ik me depressief, maar het is belangrijk dat je jezelf opricht. Toen ik alle berichten van de fans zag, wilde ik meteen met de revalidatie beginnen."

Milik werkt hard om weer de oude te worden. "In de ochtend ben ik om negen uur op de club en laat in de middag vertrek ik pas, waarna ik thuis nog extra oefeningen doe. Ik train elke dag op een fiets, maar kan nog weinig snelheid maken. Dat geeft aan dat ik nog aan het begin van dit avontuur sta. Ik voel echter geweldige steun van de supporters en de selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen