Van der Hoorn scoort tegen United: "Weinig waarde"

7 november 2016, 12:24

Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic (2) en Mike van der Hoorn namen zondag de doelpunten voor hun rekening tijdens Swansea City tegen Manchester United (1-3). Helaas voor de thuisploeg was de treffer van de oud-verdediger van Ajax niet meer dan een eretreffer, zo realiseert hij zich zelf ook.

"De goal heeft weinig waarde", reageert de centrumverdediger op de website van Swansea. Van der Hoorn tekende in de 69ste minuut voor de 1-3, waardoor het al te laat was voor een comeback. "De eerste helft was een grote teleurstelling en door die 45 minuten verloren we", zei Van der Hoorn over de 0-3 ruststand. "We hebben momenteel weinig zelfvertrouwen, maar er is nog een lang seizoen te gaan. We zullen hard moeten werken om het vertrouwen terug te krijgen."

Het was een uitermate slecht weekend voor de ploeg uit Wales, aangezien de club nu gedeeld laatste staat in de Premier League. Hekkensluiter Sunderland boekte namelijk een overwinning, waardoor beide teams nu met vijf punten onderaan staan.