Kriebels bij Ramselaar: "Debuut zou fantastisch zijn"

7 november 2016, 15:51

Bart Ramselaar werd in mei al een keer uitgenodigd voor het Nederlands elftal, maar moest destijds wegens een blessure afhaken. Bijna zes maanden later heeft hij zich wel mogen melden in Noordwijk. "Het is nieuw voor mij. De eerste keer dat het voor het echie is."

Ramselaar vindt het een eer dat hij opgeroepen is voor Oranje. "Dit is een heel mooi moment voor mij, maar het ook spannend. Ik heb wel kriebels, maar die zullen op trainingsveld wel snel verdwijnen", aldus de middenvelder, die zich mei dus moest afmelden wegens fysieke klachten. "Dat was heel jammer, maar ik ben blij dat ik een nieuwe kans krijg en er opnieuw bij ben. Daar hield ik ook vertrouwen in."

In mei was Ramselaar nog speler van Utrecht, nu staat hij bij PSV onder contract "Ik heb stappen gemaakt en kom daardoor toch op een andere manier binnen bij Oranje. Dat is wel fijn voor mezelf", zegt de middenvelder tegen FOX Sports. "Een debuut zou natuurlijk fantastisch zijn, maar ik ga eerst maar eens lekker trainen. Of ik speelminuten maak, dat zien we vanzelf wel."

Oranje speelt komende woensdag een oefeninterland tegen België en vier dagen later de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen