Tielemans: "Zullen Nederland niet onderschatten"

7 november 2016 – Youri Tielemans hoopt woensdag zijn debuut voor België te kunnen maken in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland. Ondanks de mindere prestaties van het Nederlands elftal laat de middenvelder weten dat er van onderschatting absoluut geen sprake is.

Tielemans: "Zullen Nederland niet onderschatten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Nederland blijft een degelijk team, een topland in de wereld", vertelt Tielemans tegenover het Belgische Sporza. "Nederland heeft momenteel misschien een mindere generatie, maar het blijft een groot land. We mogen hen zeker niet onderschatten. Ik vind ook niet dat het initiatief in de wedstrijd per se bij ons moet liggen."

"Ik begrijp dat wedstrijden tegen Nederland nooit vriendschappelijk zijn. We spelen voor de eer van ons land", aldus Tielemans, die benadrukt dat het WK-kwalificatieduel met Estland belangrijker is. Die wedstrijd staat vier dagen later op het programma. "Daar staan de punten op het spel", besloot de middenvelder.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd