Klaassen over Gudelj: "Liever dit dan dat hij alles verziekt"

7 november 2016 – Davy Klaassen kan weinig begrip opbrengen voor de actie van Nemanja Gudelj. De Serviër werd deze week uit de selectie van Ajax gezet nadat hij aan trainer Peter Bosz liet weten het niet langer te kunnen opbrengen om als reserve op de bank te zitten.

Klaassen over Gudelj: "Liever dit dan dat hij alles verziekt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Als hij dat niet kan opbrengen is het zijn goed recht om dat eerlijk te zeggen", vertelt Klaassen in gesprek met Metro. "Of dat zijn einde bij Ajax is? Daar ga ik niet over. Maar ik heb liever dat hij dit eerlijk zegt, dan dat hij alles gaat lopen verzieken en er met de pet naar gooien. Als je geen onderdeel van het team wilt zijn, tja dan houdt het op. Het hoort gewoon bij het voetbal. Soms beland je op de bank."

De aanvoerder van Ajax kan zich niet voorstellen dat hij ooit iets soortgelijks zou doen. "Ik vind het moeilijk om in zijn hoofd te kijken. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zou doen wat Gudelj nu gedaan heeft, maar ik heb nog nooit in zo'n situatie gezeten", aldus Klaassen, die niet denkt dat meerdere jongens het voorbeeld van de middenvelder volgen. "Misschien dat er een paar spelers weg willen, dat kan en is ook niet bevorderlijk voor het team. Maar geloof me ze willen echt niet uit de selectie gezet worden."

Reacties

Ajax

gerelateerd