België mogelijk zonder Dembélé en Fellaini tegen Oranje

7 november 2016, 21:12

Roberto Martinez weet nog niet of Moussa Dembélé en Marouane Fellaini inzetbaar zijn wanneer België het in een vriendschappelijke wedstrijd opneemt tegen Nederland. Beide spelers kampen met lichte blessures en de bondscoach neemt dinsdag pas een besluit over het meespelen van het duo.

"Marouane heeft een lichte kuitblessure opgelopen en Moussa heeft nog een beetje spierpijn. Ik zal pas dinsdag weten of ze beschikbaar zijn", aldus Martinez tijdens de persconferentie van maandag. De bondscoach moet ook nog een besluit nemen over een eventuele basisplaats voor Vincent Company. "Hij is volledig fit, maar hij zal zeker geen twee volledige wedstrijden spelen."

Hoewel België beter presteert dan Nederland denkt Martinez niet dat zijn ploeg woensdag de favoriet is. "Het thuisvoordeel is ook belangrijk en dat hebben wij niet. Nederland kent even een moeilijke periode, maar ze hebben nog steeds enkele individuele toppers. Soms is een generatie even wat minder sterk, maar ik verwacht een sterke tegenstander."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen