Beveren vindt na schokeffect opvolger van Vreven

8 november 2016, 07:22

De clubleiding van Waasland-Beveren heeft een opvolger gevonden voor Stijn Vreven, die afgelopen week ontslagen werd als hoofdtrainer. De 55-jarige Macedoniër Cedomir Janevski is door de Belgische club aangesteld als opvolger van de oud-verdediger die in Nederland bij FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag speelde.

Vorig seizoen kreeg de 43-jarige Vreven veel lof vanwege de prestaties van Waasland-Beveren, maar dit jaar had hij in twaalf speelronden slechts tien punten verzameld. Hij kreeg drie dagen voor het topduel met Anderlecht de rekening voor de matige resultaten gepresenteerd. De exit van de Eredivisie-bekende bracht een schokeffect teweeg, aangezien Waasland-Beveren afgelopen weekend met 2-1 wist te winnen van Anderlecht.

Voor Janevski is er nu een einde gekomen aan een sabbatical van tien maanden. In januari 2016 werd de Macedoniër op straat gezet door Moeskroen-Péruwelz. Eerder was de coach ook werkzaam bij onder meer Olympiakos (assistent), Club Brugge, de Macedonische ploeg en RAEC Mons.

Waasland-Beveren is momenteel de nummer twaalf van de Belgische Jupiler Pro League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen