Inderdaad zware knieblessure voor ADO-pechvogel Jansen

8 november 2016, 11:19

Wat al werd gevreesd door ADO Den Haag en Kevin Jansen, is dinsdag helemaal duidelijk geworden. De middenvelder heeft een kruisband afgescheurd en kampt bovendien met een kapotte meniscus, zo heeft onderzoek in het ziekenhuis uitgewezen. Jansen staat daardoor zes tot negen maanden buitenspel, zo bevestigt de eredivisionist.

De 24-jarige middenvelder heeft de kwetsuur afgelopen weekend opgelopen in de wedstrijd tegen Willem II. De tegenslag is erg zuur voor Jansen, aangezien hij in het seizoen 2013/14 ook al een kruisband afscheurde. "Dit is één van de ergste dingen voor een topsporter. Ik kwam thuis en zei toen al 'laat het dan een gebroken enkel wezen'", sprak de middenvelder maandag al op de website van de club.

Ondanks dat hij toen nog niet wist dat zijn kruisband dus daadwerkelijk is afgescheurd, gaf hij toen al aan dat hij strijdbaar was. "Ik heb nog genoeg motivatie om hier weer uit te komen. Ik ben 24 en volgend seizoen 25, dus dan kan ik nog heel wat jaren mee. Ik hoop dat ik er zo sterk mogelijk weer uit kom."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen