Lehmann voor rechtbank wegens agressie in verkeer

8 november 2016, 22:58

Jens Lehmann, voormalig international van Duitsland, moet morgen (woensdag) voor de rechter verschijnen. De 46-jarige oud-keeper is het niet eens met het schikkingsvoorstel dat hij heeft ontvangen van het Openbaar Ministerie (OM) wegens vermeend wangedrag in het verkeer.

Volgens de aanklager heeft Lehmann zich twee jaar geleden op de snelweg in de buurt van zijn woonplaats Starnberg schuldig gemaakt aan mishandeling en poging tot geweldpleging met zijn wagen. Het OM deed hem hiervoor een schikkingsvoorstel van 240.000 euro boete, maar dat vindt de tv-analyticus te veel en daarom laat hij de zaak voor de rechter komen.

Bij eerdergenoemd voorval maakte Lehmann zich kwaad over het rijgedrag van een medeweggebruiker. In het proces-verbaal is te lezen dat de oud-voetballer de bestuurder van de andere auto daarom eerst roekeloos passeerde om hem vervolgens tot stoppen te dwingen. Daarna trok Lehmann hem hardhandig uit diens wagen, maar de rust keerde vervolgens al snel terug. Toch werd Lehmann aangeklaagd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen