David na jaar blessureleed terug bij Go Ahead Eagles

9 november 2016, 00:04

Chris David heeft dinsdag na lang blessureleed zijn rentree gemaakt in een oefenwedstrijd van de beloften van Go Ahead Eagles. De 23-jarige middenvelder deed een uur mee tegen Jong FC Twente (4-2 verlies). David was ruim een jaar uitgeschakeld door een knieblessure.

David heeft genoten van zijn rentree. "Vrij lopen, druk zetten, de bal in de voet krijgen; heerlijk", zegt hij op de clubwebsite. "Het is nu zaak door te gaan en sterker en beter te worden." David scheurde op 30 oktober vorig jaar, in de uitwedstrijd tegen MVV, de voorste kruisband van zijn linkerknie af. Hij heeft een lang jaar achter de rug. "Zeker de eerste en de laatste maanden waren zwaar. Mijn familie en vrienden hebben me door deze periode heen geholpen en ik heb elke dag gebeden tot God. Heel belangrijk voor mij."

Marco Koorman, de trainer van de beloften van Go Ahead Eagles, is te spreken over het spel van David tegen Jong FC Twente. "Chris deed het heel goed. Hij bracht iets extra's", vertelt de oefenmeester. "Aan de bal heeft hij zoveel slimheid. Daar kunnen de andere spelers zeker van leren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen