Vaak gepasseerde Rooney sloeg aanbieding uit China af

9 november 2016, 13:33

Hoewel Wayne Rooney niet zijn beste seizoen beleeft bij Manchester United, lijkt hij niet geïnteresseerd te zijn in een transfer. Beijing Guoan (de nummer vijf van China) benaderde de aanvaller onlangs voor een overstap naar de Chinese competitie, maar deze sloeg hij af.

Lou Ning, erevoorzitter van Beijing Guoan, vertelt op de stadradiozender dat de Engelsman bij Manchester United wil blijven. "We hebben hem begin dit seizoen benaderd en zelfs met zijn zaakwaarnemer gesproken, maar zolang zijn fitheid het toelaat, wil hij in de Premier League spelen."

Onder José Mourinho is Rooney absoluut niet zeker van een basisplek. Afgelopen weekend mocht hij na vier duels op de bank en een op de tribune weer eens vanaf het begin een competitieduel spelen. Opvallend genoeg droeg hij wel gelijk weer de aanvoerdersband.

Rooney is niet de eerste grote voetballer die op het Chinese verlanglijstje staat. Sinds daar het grote geld is vrijgekomen trokken onder andere Hulk, Jackson Martínez, Graziano Pellè en Gervinho naar het Aziatische land. Ook op gebied van trainers is China druk bezig. Zo tekende André Villas-Boas vorige week nog bij Shanghai SIPG. Hij volgde daar Sven-Göran Eriksson op.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen