Chelsea verwacht Van Ginkel in januari weer te verhuren

9 november 2016, 14:53

Marco van Ginkel is nog altijd herstellende van een slepende blessure aan zijn knie. De Nederlander doet langzaam weer ritme op in het tweede elftal van Chelsea, maar de kans is volgens beloftentrainer Adrian Viveash klein dat hij dit seizoen nog veel zal spelen in het eerste van The Blues.

"Marco moet wedstrijdfit worden en helemaal klaar zijn in januari", vertelt de Engelsman tegen The Sun. "Ik denk dat hij dan weer verder gaat kijken naar een nieuwe verhuurperiode. Hij wil in een eerste elftal spelen, zoals hij dat eerder heeft gedaan." Viveash refereert hierbij aan zijn verhuurperiodes aan AC Milan, Stoke City en PSV. "Als hij die blessure niet had gehad, was hij al verhuurd geweest."

Overigens speelde Van Ginkel dinsdag met de beloften wel een historische wedstrijd. In het duel met Oxford United om de Checkatrade Trophy was er namelijk een extreem lange strafschoppenserie. 34 keer werd er vanaf elf meter geschoten alvorens er een winnaar kon worden aangewezen. Een record in het Engelse voetbal. Van Ginkel miste en scoorde een penalty, maar ging met Chelsea uiteindelijk wel door naar de volgende ronde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen