Cocu over debutanten: "Afgedwongen met prestaties bij PSV"

10 november 2016, 18:55

PSV is sinds woensdag twee A-internationals rijker. Tijdens de vriendschappelijk tegen België maakten Bart Ramselaar en Joshua Brenet allebei hun debuut in het Nederlands elftal. Volgens trainer Phillip Cocu het niet meer dan terecht dat ze hun opwachting mochten maken.

"Joshua speelde een uitstekende tweede helft. Hij laat zien dat op het moment dat hij een kans krijgt er kan staan. Bart heeft ook zijn momentje gekregen, die heeft dat ook afgedwongen met zijn prestaties binnen PSV", vertelt de coach, zelf 101-voudig international, op het clubmedium van de Eindhovenaren.

"Zowel voor hun persoonlijk als voor de club is het mooi dat ze hun debuut gemaakt hebben. Het is een droom om uit te komen voor het Nederlands elftal. Daar kun en moet je trots op zijn. Nou moeten ze eraan werken om er nog meer te spelen", zo besluit Cocu.

Brenet en Ramselaar kunnen zaterdag al voor de tweede keer het Oranje-shirt dragen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Vanwege de nieuwe blessures binnen het Nederlands elftal is de kans op speeltijd alleen maar toegenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen