Door Mourinho bekritiseerde Smalling breekt teen

11 november 2016, 10:16

Chris Smalling kreeg samen met Luke Shaw wat kritiek van José Mourinho, die na de absentie van het duo bij Swansea City-Manchester United (1-3) benadrukte dat hij 'alleen wilde werken met spelers die hun leven willen geven'. Naar nu blijkt was het wel terecht dat Smalling zich afmeldde bij zijn manager. Hij heeft zijn teen gebroken.

Dat melden diverse media in Engeland. Na de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Swansea heeft onderzoek uitgewezen dat de teen van Smalling op twee plaatsen gebroken is. Daarmee zouden de uitspraken van Mourinho wat knullig zijn, aangezien hij liet doorschemeren dat het dubieus was dat de verdediger zich met 'een beetje pijn' niet speelklaar had laten verklaren.

"Je hebt spelers die ten koste van alles willen spelen en de jongens die al afzeggen bij het minste of geringste", zei Mourinho over Smalling en Shaw. "Topsporters met een goede mentaliteit spelen echter vaak terwijl ze niet honderd procent fit zijn. Je moet namelijk alles doen voor het team, dat is mijn mening."

Smalling lijkt door zijn blessure de competitieduels met Arsenal, Everton, Tottenham Hotspur en West Ham United te moeten missen. De League Cup-kwartfinale tegen West Ham moet hij hoogstwaarschijnlijk ook aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen