De Roon geniet: "Dan geeft ineens Robben je een hand"

11 november 2016, 17:24

Marten de Roon heeft genoten van zijn eerste training bij Oranje. De middenvelder van Middlesbrough werd eerder deze week vanwege alle blessuregevallen bij de selectie gehaald door bondscoach Danny Blind en trainde vrijdag voor de eerste keer mee.

"Dit smaakt zeker naar meer", aldus De Roon in gesprek met FOX Sports. "De eerste keer is altijd een beetje apart. Ik kende al wel een aantal jongens, maar je kijkt links en rechts om je heen en dan geeft opeens een Arjen Robben je een hand. Dat zijn hartstikke mooie dingen. De hele cyclus waar ik nu inzit, is een grote droom om mee te maken."

De Roon is bezig aan zijn eerste seizoen bij Middlesbrough. Hij verruilde Atalanta Bergamo afgelopen zomer voor de Engelse promovendus. Atalanta haalde hem medio 2015 weg bij sc Heerenveen. De Roon is blij met zijn keuze van destijds. "Bij Heerenveen ging alles goed, waardoor ik misschien niet meer getriggerd werd en niet meer het maximale eruit haalde. Die volgende stap was goed. In Italië heb ik tactisch weer andere dingen geleerd."

"In Italië ging het heel goed, wat werd beloond met een transfer naar Engeland", vervolgt De Roon. Hij maakte afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen Manchester City (1-1) zijn eerste doelpunt voor Middlesbrough. "De coach heeft vertrouwen in mij en ik speel lekker, wat onlangs werd beloond met een goal. Na het nieuws van de selectie voor Oranje kan mijn week niet meer kapot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen