Dolberg maakt debuut voor Denemarken: "Fantastisch"

12 november 2016, 10:16

De loopbaan van Kasper Dolberg heeft dit weekend een nieuw hoogtepunt bereikt. De negentienjarige sensatie van Ajax, die drie maanden geleden zijn eerste minuten maakte in Ajax 1, heeft vrijdagavond namelijk zijn debuut gemaakt bij de nationale ploeg van Denemarken. De negentienjarige spits is daar dolgelukkig mee.

Dolberg viel in de thuiswedstrijd tegen Kazachstan (4-1 winst) in de 82ste minuut in. "Het was fantastisch", reageert hij tegenover Tipsbladet. "De ontvangst die de fans me gaven, was geweldig. Ik ben blij dat de mensen zo met me omgaan", zegt de spits, die zijn debuut iets bijzonders noemt. "Het is echt iets speciaals. Een gevoel van trots overheerste in mijn lichaam toen ik inviel. Ik ben erg blij dat ik heb mogen debuteren."

Bondscoach Åge Hareide had een debuut van Dolberg al min of meer aangekondigd bij de jonge aanvaller. "Hij vertelde me dat de kans aanwezig was dat ik er tegen Kazachstan of Tsjechië in kon komen. Ik hoopte op mijn debuut en ben blij dat het gebeurd is", aldus de aanvaller, die dinsdag met Denemarken oefent tegen Tsjechië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen