Maradona niet naar België vanwege 'slechte organisatie'

13 november 2016, 13:53

Diego Maradona zou op uitnodiging van Jean-Marie Pfaff voor vier dagen naar België en Limburg komen. De Argentijn zou daar onder anderen een een herhaling van de wedstrijd België-Argentinië op het WK 1986 spelen. Vanwege problemen met de organisatie zet hij daar echter een streep doorheen.

"Door problemen met de organisatie heb ik mijn presentatie helaas moeten annuleren. De organisatie heeft geen transfer, hotel of activiteiten geregeld", zo schrijft Maradona op zijn Facebook-pagina. "Ik heb de zaak overgedragen aan mijn advocaat en verontschuldig me tegenover alle bezoekers die een mooie wedstrijd wilden zien."

Organisator Christian Petermann laat tegenover Metro weten verbaasd te zijn over de reactie van de Argentijn. Hij laat weten dat er wel degelijk gezorgd is voor vliegtickets. "Ik ben enerzijds opgelucht dat we contractueel met de Belgen de zaken maximaal hebben weten af te dekken om ons te behoeden voor een grote financiële strop en anderzijds enorm teleurgesteld dat dit allemaal zo is verlopen zoals het nu verlopen is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen