Haller had keuze uit meerdere clubs: "Een grote beslissing"

13 november 2016, 18:48

Sébastien Haller is zeer tevreden dat hij in de winter van het seizoen 2014/2015 de overstap naar FC Utrecht maakte. In de Domstad liet de spits al vrij snel zien een doelpuntenmachine in de Eredivisie te kunnen zijn. Afgelopen zomer verkoos hij Utrecht boven enkele belangstellende clubs.

"In oktober 2014 kwam Utrecht voor het eerst bij me uit", vertelt de aanvaller aan France Football. "Ze legden het project uit, maar ik besloot om voor mijn kans in Auxerre te gaan. Een maand later zag de wereld er anders uit. Ik had niet het gevoel dat mijn situatie bij Auxerre zou veranderen, ongeacht de resultaten en mijn kwaliteiten."

"Ik vind het jammer dat ik niet ben geslaagd bij mijn eerste club. Dit was de eerste echte beslissing die ik moest nemen. Ik zei dat we niet veel zouden bereiken in het leven, als we geen risico's zouden nemen." In zijn eerste half jaar kwam Haller direct tot elf doelpunten in zeven wedstrijden. Het afgelopen seizoen maakte hij zeventien treffers in 33 wedstrijden.

Afgelopen zomer behoorde een transfer tot de mogelijkheden voor de Fransman. "Het had kunnen gebeuren. Er werd veel gezegd, dingen die klopten en dingen die niet klopten. Het was een grote beslissing voor me. Als ik ergens niet heenga, betekent het dat het niet meteen goed voelde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen