Groep H: België toont klasse tegen machteloos Estland

13 november 2016, 22:41

Estland had zondagavond weinig te vertellen op bezoek bij België. De Belgen toonden hun klasse door de bezoekers met een 8-1 nederlaag naar huis te sturen. België gaat daardoor ongeslagen aan kop in groep H.

België stond door een doelpunt van Thomas Meunier al snel op voorsprong. Dries Mertens verdubbelde na een kwartier spelen de score waarna Eden Hazard het laatste beetje hoop bij Estland deed verdwijnen door voor de 3-0 te zorgen. Henri Anier redde in de eerste helft nog de eer voor de gasten door een tegentreffer te produceren.

In de tweede helft bleven de Belgen hoogstaand voetbal laten zien. In het laatste half uur liep het daardoor uit naar een riante overwinning. Yannick Ferreira-Carrasco ronde een geweldige aanval af, waarna Ragnar Klavan een voorzet van Mertens achter zijn eigen doelman werkte. Mertens zette even later zijn naam alsnog voor de tweede keer op het scorebord. Romelu Lukaku bepaalde de eindstand met twee treffers op 8-1.

België staat met twaalf punten, twintig doelpunten voor en één treffer tegen bovenaan in groep H. Griekenland staat op twee punten achterstand omdat het zondag 1-1 gelijkspeelde tegen Bosnië-Herzegovina verloor, dat nu over zeven punten beschikt. Zowel Griekenland als Bosnië eindigde dat duel met tien man. Gibraltar staat door een 3-1 nederlaag tegen Cyprus kansloos onderaan met nul punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen