Immers hoopt op titel Feyenoord: "Kop erbij houden"

14 november 2016, 14:21

Lex Immers denkt dat een kampioenschap dit seizoen mogelijk is voor Feyenoord, dat nog altijd met twee punten voorsprong de nummer één is in de Eredivisie. De aanvallende middenvelder, die tegenwoordig bij Cardiff City speelt, hoopt dat de Rotterdammers niet zullen bezwijken onder de druk.

Het laatste wat Feyenoord volgens Immers moet doen, is zichzelf dit seizoen te snel rijk rekenen. "Het verhaal dat Feyenoord het nu goed doet... Ik vind het fantastisch voor die jongens, maar ik hoop dat zij hun kop er bij houden. De laatste drie duels hebben ze niet gewonnen, dus ze moeten zorgen dat ze niet in een gat komen en sterk blijven staan als groep", zo citeert RTV Rijnmond de oud-Feyenoorder, die met Omroep West sprak.

De 27-jarige Immers vertrok in januari 2016 van Feyenoord naar Cardiff. "Ik wilde graag een stap naar het buitenland maken en toen die kans zich voordeed heb ik die gegrepen. Onder Van Bronckhorst speelde ik niet meer, dus het was een mooi moment om te vertrekken", aldus Immers, die na een sterk begin niet meer veel speelt bij de Championship-club uit Wales. "Dat heeft te maken met de trainerswissel. Uiteindelijk moet je jezelf weer in de basis knokken en laten zien dat je daar thuishoort. Ik heb het naar mijn zin, mijn gezin heeft naar hun zin, dus er is geen reden om weg te gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen