Perschef San Marino hekelt uitspraken Müller

14 november 2016, 22:20

Duitsland was tijdens de interlandperiode met 0-8 te sterk voor San Marino in een oefenduel. Na afloop liet Thomas Müller weten niet blij te zijn met het vriendschappelijke duel. Volgens hem liepen spelers te veel onnodig risico en had het duel met de semi-profs niets meer te maken met professioneel voetbal.

"Voor San Marino is het misschien ook wel mooi om tegen de wereldkampioen te spelen, maar deze wedstrijd komt voor mij niet in het rijtje met hoogtepunten uit mijn loopbaan", aldus Müller na afloop. Alan Gasperoni, perschef van San Marino, dacht daar het zijne van en schreef een open brief aan de Duitse middenvelder op Facebook.

"De wedstrijd toonde maar weer eens aan dat je zelfs niet tegen een klein land als wij kunt scoren. Zeg maar niet dat je niet gefrustreerd raakte tegenover onze keeper Aldo Simoncini toen dit niet lukte", doelt hij op het feit dat Müller dit seizoen nog niet vaak scoorde voor Duitsland. Als afsluiting maakte de perschef nog maar eens duidelijk geen al te hoge pet op te hebben van de Bayern München-speler. "Het heeft mij duidelijk gemaakt dat jij zelfs onder de mooiste voetbalshirts altijd degene zal zijn die gewoon witte sokken in sandalen draagt."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen