Perez: "Misschien tijd voor afscheid Sneijder bij Oranje"

14 november 2016, 23:33

Kenneth Perez vraagt zich af of Wesley Sneijder nog wel van meerwaarde is voor het Nederlands elftal. De middenvelder stond tegen Luxemburg als linksbuiten opgesteld en speelde een ongelukkige wedstrijd. Na 45 minuten werd hij door bondscoach Danny Blind naar de kant gehaald.

"Ik denk dat je op dit moment wel een betere nummer tien voor het Nederlands elftal kunt vinden dan Sneijder", zo stelt Perez tijdens het FOX Sports-programma Natafelen met Kees. "Nederland speelt over het algemeen wedstrijden waarin ze niet de bovenliggende partij zijn. Hoewel hij tegen Luxemburg misschien wel op tien had kunnen staan."

"Tegen België werd hij volledig weggevaagd. Daar heb je niets aan. Ik denk dat, hoe spijtig het misschien ook is, het misschien wel klaar is voor Sneijder", vervolgt Perez, die een gelijkenis trekt met de situatie van Robin van Persie. "Dat was ook een geweldige speler. Het is altijd pijnlijk om te zien. Het zijn topnamen, net als Arjen Robben. Maar Robben maakt het, mits hij fit is, nog wel waar. Sneijder niet helaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen