Begeerde Narsingh stevent af op winterse exit bij PSV

15 november 2016, 08:14

De toekomst van Luciano Narsingh lijkt niet in Eindhoven te liggen. De vleugelaanvaller heeft een aflopend contract bij PSV en kiest er voorlopig voor om zijn verbintenis niet te verlengen. Er wordt gekeken of een winterse transfer naar het buitenland mogelijk is, zodat men in het Philips Stadion nog wat aan de 26-jarige international kan verdienen.

Een buitenlandse transfer van Narsingh lijkt een reële optie te zijn, aangezien zaakwaarnemer Mino Raiola tegenover het Eindhovens Dagblad heeft bevestigd dat meerdere clubs belangstelling hebben voor de rappe flankspeler. Een winterse exit van Narsingh zou voorkomen dat hij komende zomer transfervrij de deur uit kan lopen bij PSV.

Afgelopen zomer stond Narsingh al op het lijstje van onder meer Sunderland, terwijl West Bromwich Albion ook genoemd werd. De vleugelaanvaller moet PSV ruim 6 miljoen euro opleveren.

In tegenstelling tot de situatie van Narsingh, heeft PSV volgens het ED goede hoop dat Jetro Willems zijn eveneens aflopende contract wél zal verlengen. Er zou al veel progressie zijn geboekt in de gesprekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen